Bevægelse

Vi afholder forskellige aktiviteter i varmtvandsbassinet.

Pilates

Pilates er en motionsform med fysiske øvelser som strækker, styrker og øger musklerne samtidig med at kroppens balance trænes og øges. Denne kombination af strækøvelser, styrketræning og kontrolleret vejrtrækning vil give motion for hele kroppen samtidig med bedre holdning og åndedræt.

Dette hold er for alle og er en afslappet, effektiv og sjælelig motionsform, der kan hjælpe dig med smidighed, sundhed og styrke.

Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v. ​

Varmtvandsgymnastik i nye omgivelser.

Ryslinge Aftenskole under Ryslinge-Gislev Husholdningskreds tilbyder nu varmtvandsgymnastik i det nye Varmtvandsbassin i Svømmehallen i Faaborg-Midtfyns Fritidscenter under kyndig vejledning af to erfarne instruktører/fysioterapeuter. 

Varmtvandstræning er træning, hvor hele kroppen bliver rørt godt igennem, med fokus på arbejde med god holdning og stabilitet i kroppen. Balance, koordination, styrke og udholdenhed. At træne i vand er god motion, uden ar belaste leddene, og så er det tillige sjovt og effektivt. Der tages hensyn til den enkelte - alle kan være med uanset alder eller svømmefærdigheder.

Vi har i gennem de sidste 25 år haft 6-7 hold i gang i Svendborg Svømmeland med stor succes og glæder os nu over at kunne gøre brug af det nye varmtvandsbassin her på Midtfyn. Vi håber, at rigtig mange nye som gamle deltagere, vil gøre brug af dette bassin i nærheden af deres bopæl og i vores aftenskoles regi. Der bliver tre hold om tirsdagen hhv. kl.11.00, 12.00 og 13.00 og to hold om fredagen kl. 14.00 og 15.00. Med start hhv. 21. November og 17. November 2017. For dem, som er uerfarne med varmtvandsgymnastik, er der mulighed for at få prøvetime, inden man beslutter sig for deltagelse på holdene.

Vi glæder os til at se dig/Jer. For yderligere information eller tilmelding kan Hanne Hartvig Petersen kontaktes på 2811 3798. Aftenskolens program bliver annonceres i Midtfyns Posten første tirsdag i august. Se endvidere vores program på www.ryslingeaftenskole.dk.

​​Billeder fra helsebassinet

​Vores fotograf har været med i Svendborg Svømmeland og taget nogle billeder af de glade deltager på et af de ialt seks hold vi har i gang med Bevægelse i 34 gr. varmt vand. Det er meget populært.

Klik på billederne, for at se dem i stor format

​Se mere i programmet her >>

Firma

Ryslinge Husholdningskreds Aftenskole

CVR: 29903727

Adresse

Liljevænget 4, 5856 Ryslinge

Find vej med Google Map

Kontakt

Telefon: 28 11 37 98

E-mail:​ hop.petersen@gmail.com