Bevægelse

Rygproblemer / Bevægelse / Afspænding

På dette hold sættes fokus på ryggen, men også andre muskelgrupper, som er meget vigtige for at styrke kroppen. Endvidere prøver vi at få pulsen lidt op og til slut laver vi afspænding og afslapning.

Pilates

Pilates er en motionsform med fysiske øvelser som strækker, styrker og øger musklerne samtidig med at kroppens balance trænes og øges. Denne kombination af strækøvelser, styrketræning og kontrolleret vejrtrækning vil give motion for hele kroppen samtidig med bedre holdning og åndedræt.

Dette hold er for alle og er en afslappet, effektiv og sjælelig motionsform, der kan hjælpe dig med smidighed, sundhed og styrke.

Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v.​

Varmtvandsgymnastik

Ryslinge Aftenskole under Ryslinge-Gislev Husholdningskreds tilbyder både varmtvandsgymnastik i det nye Varmtvandsbassin i Svømmehallen i Faaborg-Midtfyns Fritidscenter og Svendborg Svømmeland under kyndig vejledning af erfarne instruktører/fysioterapeuter.

Varmtvandstræning er træning, hvor hele kroppen bliver rørt godt igennem, med fokus på arbejde med god holdning og stabilitet i kroppen. Balance, koordination, styrke og udholdenhed. At træne i vand er god motion, uden ar belaste leddene, og så er det tillige sjovt og effektivt. Der tages hensyn til den enkelte - alle kan være med uanset alder eller svømmefærdigheder.

​​Billeder fra helsebassinet

​Vores fotograf har været med i Svendborg Svømmeland og taget nogle billeder af de glade deltager på et af de ialt seks hold vi har i gang med Bevægelse i 34 gr. varmt vand. Det er meget populært.

Klik på billederne, for at se dem i stor format

​Se mere i programmet her >>

Firma

Ryslinge Husholdningskreds Aftenskole

CVR: 29903727

Adresse

Liljevænget 4, 5856 Ryslinge

Find vej med Google Map

Kontakt

Telefon: 28 11 37 98

E-mail:​ hop.petersen@gmail.com