Historie

Ryslinge-Gislev Husholdningskreds​ er en lokalkreds ud af otte lokalkredse på Midtfyn, som hører under Landøkonomisk Selskabs Husholdningsudvalg, som den 15. november 2007 havde eksisteret i 85 år.

Alle lokalkredse er fælles om arrangementer som Pigernes Dag, Adventsmøde, Udflugter, Rejser og Foredrag, men hver lokalkreds arrangerer sideløbende deres egne arrangementer.

​Ryslinge Aftenskole/Fritidsundervisning udsprang af Ryslinge-Lørup-Brangstrup Husholdningskreds i 1970'erne, hvor Anna Marie Steen så småt startede med få hold i beklædningssyning, knipling, orkis, blomsterbinding, porcelænsmaling og læderarbejde.​

Primært voksenhold

Man forsøgte sig også med et par børnehold i madlavning og håndarbejde/sløjd, men det var primært voksenhold, som slog igennem. 

Senere er repertoiret udvidet med billedskole for voksne, kunsthistorie, patchwork, madlavning for mænd, møbelpolstring, pergamano og endvidere har vi også bevægelse/afspænding i 34 gr. varmt vand i Helsebadet i Svendborg Svømmeland samt rygproblemer/bevægelse/afspænding på programmet.

Anden årlig aktiviteter: 

Det sker fortrinsvis i maj/juni. Det er en udflugt rigtig mange ser frem til.

Vi afholder hvert år foredrag/debatskabende aktivitet i.h.t. 10% puljen. Vi har et samarbejde med Ryslinge Høj- og Efterskoles Skolekreds.

Fusion med Gislev Husholdningskreds

​I foråret 2009 slog Ryslinge-Lørup-Brangstrup Husholdningskreds sig sammen med Gislev Husholdningskreds og fik navnet Ryslinge-Gislev Husholdningskreds.

Firma

Ryslinge Husholdningskreds Aftenskole

CVR: 29903727

Adresse

Liljevænget 4, 5856 Ryslinge

Find vej med Google Map

Kontakt

Telefon: 28 11 37 98

E-mail:​ hop.petersen@gmail.com